Dit doet De Laatste Eer voor uw uitvaart

Wij dragen zorg voor alle praktische zaken en bieden persoonlijke aandacht bij een verlies en afscheid van een dierbare. In de periode rondom het overlijden is het vaak prettig als er iemand is die, samen met u, het afscheid vorm kan geven en u tegelijkertijd kan ontlasten. Op persoonlijke wijze afscheid nemen van iemand, met aandacht voor zowel nabestaanden als de overledene staat centraal bij uitvaartverzorging De Laatste Eer.

Naast het regelen van de akte en aanverwante zaken als de bloemen, de kist, de condoleance en (de locatie van) de uitvaart, bieden wij u persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele proces. Na de uitvaart staan wij u bij voor het regelen van de gedenksteen en adviseren wij u over andere zaken die na een uitvaart van belang zijn.

Ons werkgebied omvat de provincie Gelderland, maar ook in andere regio’s verzorgen wij regelmatig uitvaarten. Als iemand bijvoorbeeld in Geldermalsen woont, maar in Gouda begraven wil worden (bijvoorbeeld omdat daar een familiegraf is) dan kunnen wij de uitvaart natuurlijk ook compleet verzorgen. U bent geheel vrij in uw keuze voor een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Uitvaartverzorging De Laatste Eer kan in heel Nederland gebruikmaken van uitvaartcentra, begraafplaatsen en crematoria. Ook het vervoer van een overledene naar het buitenland, zodat de uitvaart daar kan plaatsvinden, kunnen wij voor u verzorgen.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om u in te schrijven voor het uitvaartregister. Met een eenmalig bedrag van 10 euro ontvangt u dan een korting van 150 euro op een door ons verzorgde uitvaart. Voor meer informatie, het inschrijven in het register of een vrijblijvend gesprek klikt u hier.

Uitvaartverzorging De Laatste Eer is een kleinschalig uitvaartbedrijf met vakbekwame medewerkers.
Al tientallen jaren staan wij goed bekend in Geldermalsen.