Over De Laatste Eer

Uitvaartverzorging De Laatste Eer is al heel lang een vertrouwde naam in de regio. Onze goede naam danken we natuurlijk in eerste instantie aan onze medewerkers. Zij zijn betrokken bij de nabestaanden, zowel in emotioneel als organisatorisch opzicht. Gastdames, verzorgers, chauffeurs, dragers en uitvaartleiders spelen daarin als hecht team een belangrijke rol. Op deze pagina stellen wij onze uitvaartverzorgers aan u voor. Zij zijn het vaste aanspreekpunt voor de nabestaanden in de periode na een overlijdensgeval en met hen zult u het meeste contact hebben.

De mensen van ons team zijn: Anita Oldenburg en Teus Exalto

HTS_4697PS1-web

Het uitvaartcentrum aan de Groen van Prinstererstraat te Geldermalsen is er helemaal op ingericht om nabestaanden de gelegenheid te geven in alle rust afscheid te nemen. Niet alleen tijdens een condoleancebezoek, maar ook in de dagen voorafgaand aan de uitvaart.

De aula is uitermate geschikt om een uitvaartdienst te houden. Het komt steeds vaker voor dat mensen ervoor kiezen om de uitvaartplechtigheid in de aula van het uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, in plaats van op de begraafplaats of in het crematorium. De ontvangstkamer in het uitvaartcentrum wordt dan gebruikt om de familie te condoleren en met elkaar iets te drinken en/of te eten. Op dit gebied is tegenwoordig bijna alles mogelijk: zowel patisserie, broodjes en warme hapjes als een eenvoudige of uitgebreide high-tea. In een gesprek bepalen wij uw wensen om deze vervolgens zo goed mogelijk te vervullen. Als u vragen hebt of als u simpelweg een indruk van het uitvaartcentrum wilt krijgen, mag u natuurlijk altijd bij ons binnenlopen.

Uiteraard beschikt Uitvaartverzorging De Laatste Eer over alle benodigdheden om ook een opbaring thuis te verzorgen.

Bekijk hier de ruimte: